Politica de Confidentialitate

1. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale GetLit, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://www.getlit.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, GetLit are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar GetLit garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

GetLit se angajeaza sa nu trimita email-uri nesolicitate catre adresele de email ale utilizatorilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate/serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, GetLit nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte administratorul in cel mai scurt timp.

2. Drepturile dumneavoastra

Dreptul la access - Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta administratorul GetLit care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la rectificare - Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe GetLit, puteti sa va actualizati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor - Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de GetLit, cu exceptia urmatoarelor scenarii:

  • Aveti o solicitare nerezolvata fata de GetLit;
  • Aveti o comanda deschis─â care nu a fost expediata sau doar partial expediata;
  • Aveti o datorie neplatita catre GetLit;
  • Daca ati efectuat o achizitie, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.

Dreptul de a va opune marketingului direct - Aveti tot dreptul de a va opune marketingului direct (Newsletter|), inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct. Cand doriti, va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  • Urmand instructiuni din fiecare e-mail de marketing;
  • Modificand setarile contului dumneavoastra

Dreptul de a depune o pl├óngere la o autoritate de supraveghere´╗┐ - Daca sunteti de parere ca GetLit va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere (ANSPDCP).

3. Durata pentru care va prelucram datele

Pentru comenzile de pe site-ul nostre, datele dumneavoastră personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. 

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastra urmatoarelor categorii de terti, parteneri sau entitati care sprijina GetLit:

  • Furnizorilor de servicii de curierat;
  • Furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • Furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • Furnizorilor de servicii IT;
  • Furnizorilor de analiza traffic site.

5. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre GetLit sunt stocate pe teritoriul Romaniei si pot fi transferate in afara acesteia, dar doar catre state din Uniunea Europeana. 

Reamintim ca pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: hello@getlit.ro.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa cititi si politica cookies.