Cum sa ai grija de lumanarea ta din ceara naturala

Pozitioneaza lumanarea intr-un loc sigur, departe de ferestre sau aparatele de aer conditionat, materiale inflamabile, animale de companie sau copii si nu o lasa niciodata nesupravegheata

Scurteaza fitilul pana la 6mm inainte de fiecare aprindere. Un fitil care are lungimea potrivita prelungeste perioada de viata a lumanarii. Daca observi ca flacara este prea mare si iese fum, stinge-o, scurtează fitilul si aprinde-o din nou. Foloseste o foarfeca speciala pentru fitil sau una obisnuita.

Lasa lumanarea sa arda cel putin pana cand ceara topita atinge toate marginile recipientului (minim 2 ore). Astfel eviti formarea unui tunel in ceara si te vei bucura mai mult timp de aroma lumanarii. Intensitatea parfumului eliberat este influentat de dimensiunea camerei si de curentii de aer.

Nu sufla in lumanare pentru a o stinge decat daca este ziua ta. Foloseste in schimb un stingator de lumanari special sau un cutit din metal pentru a ineca fitilul in propria ceara, apoi asigura-te ca il indrepti. Astfel eviti formarea unui nor de fum.

Nu lasa lumanarea sa arda mai mult de 4 ore si inceteaza folosirea ei cand ceara ajunge la ultimii 5mm.

Dupa ce lumanarea s-a consumat recipientul se poate reutiliza. Acesta se spala usor cu apa calda si detergent.

Lumanari parfumate din ceara de soia Get Lit | Handcrafted in Romania | Cadou Vegan & Eco-Friendly

... and enjoy!
      Înapoi la blog