Ce cadou oferim în 2023 de Secret Santa?

Si tu te-ai saturat de sosete si cani? Daca te-ai intrebat ce cadou sa oferi in acest an de Secret Santa, nu-ti face griji! Stim ca limita de buget poate fi o provocare, dar suntem aici sa te ajutam!

Iata cateva idei de cadouri pentru Secret Santa care sigur se incadreaza in bugetul stabilit, sunt personale si vor starni zambete:

1. Lumanarea parfumata "Working From Home": Aceast cadou este perfect pentru cei care petrec mult timp lucrand de acasa. Cu aroma de Irish Cream, va crea o atmosfera placuta in biroul de acasa al colegilor.

2. Lumanarea parfumata "Out Of Office": Pentru colegul acela care iubeste vacantele. Cu cel mai exotic parfum din colectiile Get Lit, aduce atmosfera vacantelor în orice casa sau birou.

3. Lumanarea parfumata "9 to 5": Pentru cei care lucreza din greu, aceasta lumanare are un parfum dulce de cafea si caramel si va energiza orice spatiu. Este un cadou minunat pentru colegii de munca sau prietenii ocupati.

4. Daca esti plin de inspiratie, cea mai recomandata varianta ar fi o lumanare cu eticheta personalizata. Cu totii stim cat de apreciate sunt cadourile personale si unice.

5. Last but not least, avem si o cutie de cadou gata impachetata si decorata cu o felie de portocala deshidratata. O selectie de produse perfecte pentru corporatistul din viata ta, incluzand cafea de specialitate. Check it out: 9 to 5 Gift Box.

Cel mai important aspect este sa tii cont de preferintele si personalitatea persoanei care urmeaza sa primeasca acest cadou. Avem incredere in tine ca vei face alegerea potrivita!

Spor la shopping si enjoy being a Secret Santa! Ho, ho, ho!

Înapoi la blog